Stroomstoring? Een vakman lost het op!

Een stroomstoring kan verschillende oorzaken hebben. Soms wordt deze veroorzaakt door overbelasting van het netwerk. Wellicht heeft u teveel elektrische apparaten op hetzelfde netwerk aangesloten. Een stroomstoring kan ook het gevolg zijn van doorgeslagen stoppen. Daarnaast is kortsluiting in een apparaat een veelvoorkomend probleem bij stroomuitval.

Het kan natuurlijk ook voorkomen dat de hele straat een stroomstoring heeft. Informeer eerst bij uw buren of zij hier ook mee te maken hebben. Wanneer de hele straat geen stroom heeft, kan het Landelijk Storingsnummer (0800-9009) worden gebeld. In enkele gevallen, bijvoorbeeld als het gaat om doorgeslagen stoppen, kunt u zelf voor een oplossing zorgen. In andere gevallen kan het gevaarlijk zijn om zelf te sleutelen aan elektrische apparatuur.

Uw Voordelen

Onze storingsdienst staat 24/7 voor u klaar

Wanneer u snel professionele hulp wilt bij een storing, schakel dan een vakman in. Onze elektricien hebben een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Bovendien is ons netwerk 365 dagen per jaar, dag en nacht bereikbaar. Wij zorgen voor een vakmannen door heel Nederland, voor zowel particulieren als bedrijven.

Neem contact met ons op24 uurs storingsdienst