Werkzaamheden

Heeft u kortsluiting in huis of wilt u elektriciteitskabels laten leggen? Ons landelijke netwerk van elektriciens staat 365 dagen per jaar, 24 uur per dag voor u klaar.

Sleutel nooit zelf aan uw elektrische apparatuur. Dit kan erg gevaarlijk zijn. U kunt een schok krijgen of er kan brand ontstaan. Onze elektriciens hebben kennis van zaken en zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van elektrotechniek.

bord-mijn-elektricien-geel

Meterkast - Groepenkast - Stoppenkast

Voldoet uw meterkast aan de huidige veiligheidsnormen?

Meterkast

De meterkast is de basis van vele elektrotechnische installaties en moet voldoen aan de laatste veiligheidsnormen. Voldoet uw meterkast niet aan deze normen, dan is de kans groot dat uw installatie niet veilig genoeg is. Dit kan natuurlijk grote gevolgen hebben voor de gebruiker en kan vervelende situaties met zich meebrengen. Vooral bij storingen waar de spanning niet tijdig afgeschakeld wordt.

Aardlekschakelaar

Sinds 1975 is het verplicht om een aardlekschakelaar in uw meterkast te hebben. Een aardlekschakelaar vormt een extra bescherming voor uw apparatuur. Conform de elektriciteitsnormen NEN1010 mogen maximaal vier groepen achter een aardlekschakelaar zitten.

Installateur

Wij kunnen uw meterkast volledig installeren en conform de installatienormen NEN1010. Of het nu gaat om een kleine stoppenkast of een grote groepenkast, u bent bij mijn elektricien Storingsdienst altijd aan het goede adres. mijn elektricien Storingsdienst is u graag van dienst met het juiste advies over de veiligheidsnormen en de installatie van uw meterkast.

Elektricien Werzaamheden
U kunt bij ons terecht voor onder andere:

Mijn-Elektricienhet uitvoeren van herstelwerkzaamheden na een storing

Mijn-Elektricienaansluiten van verlichting

Mijn-Elektricieninstalleren elektrische keukenapparatuur

Mijn-Elektricienaanleggen van buiten- en tuinverlichting

Mijn-Elektricienoude elektrische bedrading vervangen

Mijn-Elektricienhalfjaarlijkse en jaarlijkse onderhoud aan: ventilatie, wasmachine, wasdroger vaatwasser

Mijn-Elektricieninstalleren en onderhoud afzuiginstallaties

Mijn-ElektricienPerilex 230V of 380V,

Mijn-Elektriciengroepenkasten vervangen

Mijn-Elektricienrenovatie huisinstallatie

Mijn-ElektricienBrandmelders plaatsen/installeren,

Mijn-Elektriciencai televisie

Mijn-ElektricienNetwerkbekabeling

Mijn-ElektricienAarding

Mijn-Elektricien24 uur storingsdienst

Netwerkkabel aanleggen

Netwerkkabel aanleggen

Het trekken van netwerkkabels kan op veel verschillende manieren, voor het trekken, repareren, aanleggen, afmonteren en patchen van netwerk-kabels. Soms moet je ook creatief zijn in je werkwijze om een kabel goed te verbinden en aan te leggen.

Een UTP netwerkkabel is tegenwoordig universeel, zelfs zo universeel dat je niet meer zonder kunt. Je heb tegenwoordig computers, laptop, tv’s, maar ook mediacenters of glasvezel, ADSL, maar ook SDSL en andere soorten. Dit alles heeft een UTP-kabel nodig om te kunnen werken.

Data-Bekabeling

Als bedrijf of particulier wilt u continu 100% op uw computer- en telefoonnetwerken kunnen vertrouwen. Daarom is het zeer aan te raden om de databekabeling te laten uitvoeren door een deskundig bedrijf. Mijn- elektricien is ook op dit terrein uw betrouwbare partner, of het nu gaat om de aanleg, vervanging of uitbreiding van uw netwerk

CATEGORIE 5

Dit is de huidige standaard in netwerkkabels. De kabels kunnen tot 100mbp/s aan data verzenden. De pluggen zijn RJ45, de standaard vierkante plug die in elke modem, router, switch of computer past.

CATEGORIE 6

Dit is de nieuwe standaard. CAT6 netwerkkabels zijn geschikt voor gigabyte toepassingen. Ze kunnen snelheden van 1 gigabyte per seconde overbrengen. De pluggen zijn RJ45, de standaard vierkante plug die in elke modem, router, switch of computer past.

Zowel CAT5e als CAT6 kabels passen in elke computer.

Loodgieters werkzaamheden

Gas

Gas wordt in Nederland voor allerlei toepassingen gebruikt. Wij verzorgen de aanleg, de uitbreiding en het onderhoud van allerlei gasinstallaties. Het is onze taak om er voor te zorgen dat de gasleidingen veilig en volgens de geldende normen en voorschriften worden aangelegd. van ontwerp tot aanleg, alle grote en kleine gas technische installaties voor u kan verzorgen .Nadat de werkzaamheden voor de installatie zijn uitgevoerd, wordt de totale installatie afgeperst.

Water

Water valt onder het begrip eerste levensbehoefte en is onmisbaar in ons dagelijkse leven. Daarom is het van groot belang dat de aanleg van waterleidingen met de grootste zorg wordt uitgevoerd. Wij leggen allerlei soorten waterleidingen aan, van renovaties tot complete nieuwbouw installaties. Als het doeleinde van de waterinstallatie bekend is, wordt door ons een nauwkeurige berekening gemaakt om de waterdruk en de diameter van de waterleiding correct op elkaar af te stemmen.

Rioleringen

Alle voorkomende loodgieters werkzaamheden, zoals verstoppingen, maar ook aanleg en renovatie van binnen- en buiten riolering kunt u bij ons terecht.

Om het afvalwater van uw wastafel, keuken, douche en toilet te kunnen afvoeren, is een deskundig aangelegd riool noodzakelijk. Het aanleggen van een goedwerkend riool is een klus voor Installatiebedrijf mijn- elektricien. Om te voorkomen dat het doucheputje, de wastafel en het toilet verstopt raken is het belangrijk dat het riool op afschot wordt gemonteerd. Alleen op die manier kan de zwaartekracht het afvalwater afvoeren. Uw riolering aanleggen of het uitbreiden van uw rioleringsstelsel, of dit nou de binnen riolering of de buitenriolering is, de aanleg gebeurd altijd volgens de geldende normen en voorschriften met kwaliteitsproducten.

Daarvoor hebt u een specialist op dit gebied nodig die degelijk vakwerk aflevert.

Offerte aanvragen

Vraag een offerte aan, en u ontvangt een opdracht bevestiging binnen 24 uur terug.

Offerte aanvragen